Pia Ohlendorff

pia@digitalskole.nu

Bogholderi, administration og produktion af læringsresurser

Børneattest senest indhentet

4. august 2020

Pia driver til daglig egen virksomhed, som beskæftiger sig med oversættelser, krydsord og nyhedsgrafik til dagspressen. Desuden er hun regnskabsuddannet, hvilket hun benytter sig af i såvel egen virksomhed, forskellige foreninger og i Digital skole.

Ud over administrative opgaver, trækker vi hovedsagligt på Pia til udformning af læringsmaterialer af den type man kunne sætte i stedet for opgaver i bogsystemer.

I en årrække har Pia fungeret som fast vikar for lærere og pædagoger på en lilleskole og senere også som voksenven for børn med behov for ekstra voksenkontakt.

Hendes særlige faginteresser ligger inden for musik, kost, naturforståelse, dansk, matematik og sprog. På den sociale og almentdannende side, vægter Pia især respekt for alt levende omkring os; medmennesker, dyr og planter.

Pia er bosiddende i Roskilde og vil efter aftale kunne varetage fysisk undervisning i nærområdet.

ADMINISTRATION OG RESURSEKONSULENT