Ida Ohlendorff

Uddannet folkeskolelærer

Indehaver af Digital skole

PRIMÆR LÆRINGSKONSULENT

Ida har før, under og efter læreruddannelsen arbejdet med alle "typer" af børn i den skolepligtige alder i såvel folkeskole, specialtilbud, SFO, friskole og lilleskole. Herigennem udvikledes interessen for forældresamarbejdet og for børn og familier, som i den ene eller anden henseende trives dårligt med skolegangen og/eller kontakten til det etablerede system. Denne mistrivsel findes på hele det faglige spekter, i alle sociale lag og med og uden indblandede diagnoser.

Fagligt er Ida uddannet i undervisningsfagene dansk, engelsk, matematik, samt i det timeløse fag: "sundheds-, seksualundervisning og familekundskab" og har herudover blandt andet også undervist i natur og teknologi med stor interesse. Ida brænder for tværfaglighed, kreativitet, IT, innovation og entreprenørskab i undervisningen og ønskede på sin vis helst fagene helt nedlagt eller slået sammen.

I fritiden blander Ida sig i øjeblikket i forsøget på at opkvalificere det politiske udkast til "barnets lov" via Netværk for Børns Velfærd, for at gøre op med en misforstået tankegang om at flere anbringelser af børn i sig selv skulle være et mål for succes.

Selvom det ikke altid er muligt, er udgangspunktet, at god læring er motiveret læring og derfor er det vigtigt at finde en indgangsvinkel til læring, som står den enkeltes livsverden nær og viser sig brugbar, relevant og interessant for den unge.

Lidt firkantet stillet op, kan man vel sige at Idas læringsfilosofi går lidt i retning mod det såkaldte unschooling.

Ida er bosiddende i Korsør og vil efter aftale kunne varetage fysisk undervisning i nærområdet.

Børneattest senest indhentet

5. august 2020